Alkukodin 10. numero ilmestynyt

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) sukukansavaliokunnan Alkukoti-lehden 10. numero on ilmestynyt. Alkukoti on Suomen ainoa suomalais-ugrilaisiin kieliin ja kansoihin keskittyvä lehti. Sitä on jakelussa mm. Franzeniassa ja HYYn keskustoimiston aulassa. Uusin numero on luettavissa verkossa osoitteessa http://blogit.helsinki.fi/alkukoti/.

Antoisia lukuhetkiä!

Juha Kuokkala
päätoimittaja
Alkukoti

Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa toimii 1995 perustettu sukukansavaliokunta, joka tukee kielisukulaistemme pyrkimyksiä vaalia omaa kieltään ja kulttuuriaan.

Alkukoti on HYYn sukukansavaliokunnan toimittama lehti, joka ilmestyy noin kerran vuodessa. Alkukoti sisältää artikkeleita uralilaisista kielistä ja kansoista – niiden nykypäivästä, tutkimisesta ja opiskelemisesta.

Sukukansavaliokunta valitsee vuosittain lehdelle päätoimittajan. Alkukoti-lehden painatus rahoitetaan apurahoilla ja mainostuloilla, ja lehden toimittaminen ja taitto tehdään pääosin vapaaehtoistyönä.

Lisätietoa lehden saatavuudesta ja tilaamisesta sukukansavaliokunnan sivustolla: http://www.helsinki.fi/hyy/skv/alkukoti.html.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly

Leave a Reply