Finrosforumin vuosikokous 4.12.2008

KOKOUSKUTSU

Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi ry:n syyskokous

Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 4.12. klo 19.00 Laulu-Miehet -ravintolassa Helsingissä osoitteessa Hietaniemenkatu 2. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja
tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet seuraavalle kalenterivuodelle
6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
7. Valitaan yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajaa

Ystävällisin terveisin

HALLITUS

Vuosi on kulunut, eikä maailma ole ponnistuksistamme huolimatta kovinkaan paljon parantunut.

Suomalais-venäläinen kansalaisfoorumi on kuluneen vuoden aikana työskennellyt innokkaasti yhteyksien luomiseksi Suomen ja Venäjän kansalaisyhteiskuntien kesken. FINROSFORUM 2008 oli hieno saavutus. Toista sataa venäläistä politiikan, kulttuurin ja kansalaisvaikuttamisen tekijää on käynyt vieraanamme. Olemme järjestäneet matkoja Venäjälle. Mutta vieläkin parempaan meidän pitäisi ehkä kyetä.

Vuosikokouksessamme valitsemme henkilöt, jotka jatkavat tätä työtä ensi vuonna. Yhdistyksemme tarkoituksena on rakentaa siltaa Venäjän ja Suomen kansalaisten kesken, tavoitteena yhteisymmärrys kansalaisoikeuksien ja kansanvallan kunnioittamisesta. Haemme keinoja ja toimintamuotoja, joiden avulla pystymme tavoitetta toteuttamaan. Vuosikokouksessamme päätämme toimintasuunnitelmasta ja valitsemme hallituksen, jonka tehtävänä on toteuttaa yhdessä päättämämme suunnitelmat.

Toivomme, että Sinulla on mahdollisuus osallistua vuosikokoukseemme päättämään siitä, mitä ensi vuonna teemme ja ketkä toiminnastamme vastaavat. Kokoukseen ovat tervetulleita myös henkilöt, jotka eivät vielä ole ehtineet liittyä yhdistykseen.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly

Leave a Reply