FINROSFORUM 2010 | “Modernisaatio: sanoista tekoihin”

Media_httpstaticbooki_duksr

Suomalais-venäläisen kansalaisfoorumin neljäs vuotuinen seminaari, FINROSFORUM 2010, tuo Helsinkiin useita politiikan ja talouden asiantuntijoita Venäjältä ja muualta. Seminaari pidetään Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa Kulttuurikeskus Sofiassa (os. Kallahdentie 28) keskiviikosta torstaihin 21.-22. heinäkuuta.

Seminaarin ensimmäinen päivä keskittyy Venäjän yhteiskuntarakenteen uudistamisen haasteisiin. Keskusteluun osallistuvat mm. Venäjän entinen varapääministeri Boris Nemtsov, Venäjän valtionduuman jäsen Ilja Ponomarjov, politiikan asiantuntija Andrei Piontkovski, Hermitage Capital Management -rahaston perustaja Bill Browder sekä monia muita. Tilaisuuden puhujalista löytyy verkkosivustoltamme.

Seminaarin toisena päivänä keskustellaan tarpeesta luoda uusia muotoja EU:n ja Venäjän väliselle kansalaisjärjestöyhteistyölle. Suomalais-venäläisen kansalaisfoorumin puheenjohtaja Heidi Hautala ja EU-Russia Centren johtaja Fraser Cameron esittelevät suunnitelman perustaa EU:n ja Venäjän kansalaisfoorumi [pdf]. Monia Venäjän ihmisoikeusliikkeen ja kansalaisyhteiskunnan eturivin edustajia osallistuu keskusteluun.

Seminaari on yleisölle avoin eikä osallistumismaksua ole. Ole hyvä, ilmoittaudu tilaisuuteen verkkosivustollamme: http://finrosforum.fi/pages/registration

FINROSFORUM 2010 -seminaariin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet. Seminaari on tärkeä foorumi kansalaisjärjestöyhteistyölle ja oiva tilaisuus saada ensi käden tietoa Venäjän tilanteesta ja sen ulkosuhteista. Kehotamme kaikkia seminaarin osallistujia ottamaan aktiivisesti osaa keskusteluun.

Osa seminaarista lähetetään suorana videosyötteenä internetin kautta. Voit seurata seminaaria myös Twitterissä. Lisätietoja tilaisuudesta ja Suomalais-venäläisestä kansalaisfoorumista saat osoitteesta finrosforum@finrosforum.fi. Löydät meidät myös Facebookista ja Twitteristä. Muista ilmoittautua seminaariin!

Tervetuloa!

FINROSFORUM
finrosforum@finrosforum.fi
www.finrosforum.fi

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly

Leave a Reply