Helsinki-Pietari-laivalinja suljettiin

Suurin toivein elokuussa aloitettu linja lopetettiin keskiviikkona, koska yhtiö ei päässyt rahoitusneuvotteluissa eteenpäin. Autolautta Julia rantautuu torstaiaamuna Pietarin sijasta Kotkaan.

– Syitä linjan lopettamiseen on useita, mutta suurin niistä on maailmantalouden epävakaa tilanne. Emme päässeet rahoitusneuvotteluissa eteenpäin, koska pankkikriisi on kiristänyt markkinoita, kertoi Stella Linesin hallituksen puheenjohtaja Kari Juvas.

Päätös laivaliikenteen lopettamisesta tapahtui Juvaksen mukaan lopulta niin nopeasti, että matkan peruuntuminen selvisi matkustajillekin keskiviikkona vasta siinä vaiheessa, kun he jo olivat satamassa odottamassa pääsyä laivaan.

http://www.kymensanomat.fi/

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly
One Comment
  1. Stella Linesin Julia-alus pakkohuutokaupataan Kotkassa 19. helmikuuta. Alukselle oli ostajaehdokas, mutta kaupalle ei järjestynytkään rahoitusta. Huutokauppaesitteen mukaan ostajan on maksettava heti 1,5 Me:n käsiraha ja loppusumma ennen 9. huhtikuuta.

Leave a Reply