Kenen lippua kannat?

Maailmalla omistajat käyttävät fudis- ja lätkäjengejä härskisti maineensa kiillottamiseen. Pian niin voi käydä Suomessakin, jos Jokerit saa uuden omistajan. Siksi myös fanien olisi syytä alkaa miettiä muutakin kuin aloituskokoonpanoja.

“Putinin kaverit” kiinnostuivat Suomesta, otsikoi Uusi Suomi. Nyt miehet ovat laajentamassa bisneksiään Suomessa ja saattavat pian ostaa suomalaisen jääkiekkoseuran. Mitä asiasta sanovat he, jotka ovat työkseen huolissaan?

Olisi kyynistä miettiä vain Jokerien menestystä ja unohtaa Venäjän kansa, sanoo kansalaisjärjestö FINROSFORUMin sihteeri Kerkko Paananen. Hän sanoo varovasti, etteivät Hartwall Areenan omistajien toimet ole ainakaan helpottaneet tavallisen venäläisen elämää.

Paanasta huolestuttaa, mitä tapahtuu, kun “tämänkaltaiset” bisnesmiehet ystävystyvät suomalaisen bisneseliitin kanssa. Kuinka kriittisesti Suomi sen jälkeen suhtautuu Putinin hallintoon, ja mitä tapahtuu, jos satumaisen rikkaiden venäläisten kanssa tulee riitaa?

http://nyt.fi/20130913-laetkae-essee-urheilufanit-tyoentaevaet-paeaensae-pensaaseen/

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly

Leave a Reply