Pietarin sosiaalinen sirkus Upsala-Zirk

Upsala-ZirkCircus Helsinki on noin neljän vuoden ajan ylläpitänyt vaihtoa Pietarissa toimivan Upsala-Zirkin kanssa. Upsala-Zirk on ns. sosiaalinen sirkus eli vaikeataustaisten lasten ja nuorten sirkusyhteisö.

Upsalan ryhmä on tulossa Suomeen elokussa. He esiintyvät Vallilassa Circus Helsingin tiloissa (Aleksis Kiven katu 17 A) torstaina 20.08.2009 klo 18:00. Liput 4 euroa lapset ja 7 euroa aikuiset. Perhelippu (kaksi aikuista ja kaksi lasta) maksaa 15 euroa.

Upsala-Zirkin tavoitteena on integroida ongelmallisista perheolosuhteista tulevia lapsia ja nuoria yhteiskuntaan antamalla mahdollisuus osallistua sirkustoimintaan eli harjoitella ja esiintyä sirkusryhmässä.

Monille Upsalan nuorista metrotunnelit ja päihteet ovat olleet osa normaalia elämää ennen sirkustoimintaan liittymistä. Monien vanhemmilla on myös päihdeongelmia.

Ryhmän perustaja on teatteriohjaaja Larisa Afanasieva ja ryhmän nuoret ovat taiteellisia ja karismaattisia esiintyjiä – ryhmä on mahdollisesti ainoa uuden sirkuksen ryhmä Venäjällä.

Lisätietoa:

Kristiina Janhunen
Rehtori
Circus Helsinki
+358 50 5241536
kristiina@circushelsinki.fi

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly

Leave a Reply