Putin, miksi pelkäät?

HS_130625_Amnesty

Tervetuloa Suomeen! Täällä saa osoittaa vapaasti mieltään ja kertoa kärkevän mielipiteensä, myös politiikasta. Tämän ilmoituksen voi julkaista ilman pelkoa. Nuorille saa kertoa kouluissa, ettei homoudessa ole mitään vikaa. Eikä tästä kaikesta ole kenellekään mitään vaaraa. Älä siis pelkää, vaan salli sama vapaus myös omille kansalaisillesi.

http://www.amnesty.fi/vetoomukset/putin/

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly
One Comment
  1. Seta: Homovainoon Venäjällä puututtava

    Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapaa Venäjän presidentti Vladimir Putinin tänään tiistaina Kultarannassa. Ulkopoliittisen johdon keskusteluissa ei voida ohittaa vaikenemalla Venäjän viimeaikaisia ihmisoikeusloukkauksia, kuten sensuurilakeja ja homofobista väkivaltaa. “Ei-perinteisten suhteiden propagandan” kieltävä laki hyväksyttiin 11.6. duuman alahuoneessa. Edessä on vielä ylähuoneen käsittely ja presidentin allekirjoitus. Seta toivoo, että presidentti Putin torjuu lain voimaantulon. Seta vaatii, että myös Suomen valtiojohto tuomitsee lain.

    http://www.seta.fi/uutiset.php?aid=17926

Leave a Reply