Tuvalaista äänitaidetta isäinpäiväksi

Etnosoi!-festivaalissa tänä vuonna nigeriläistä aavikkobluesia, eteläafrikkalaista hiphopia ja tuvalaista äänitaiteilua. Isänpäivän (9.11.) iltana kulttiartistin maineessa oleva tuvalainen laulaja Sainkho Namtchylak esiintyy Helsingin Malmitalolla.

Sainkho on äänitaiteilija ja laulajatar, jonka ilmaisu ei tunne rajoja. Uskomattoman laajalla äänialallaan hän on seikkaillut muun muassa jazzin, avant-garden, electronican ja perinteisen tuvalaisen musiikin parissa.

Su 9.11. klo 19.00 Malmitalo
Sainkho (Tuva)
Liput 20/18e (Ennakko: Lippupalvelu)
Koko ohjelma: www.globalmusic.fi/etnosoi

ETNOSOI!n pääjärjestäjä on Maailman musiikin keskus. Festivaalin päätukijat ovat Helsingin kaupunki ja opetusministeriö. Yhteistyössä ovat mukana myös muun muassa ulkoministeriö, Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskus (Stoa, Malmitalo), Kanteleliitto, Ranskan kulttuurikeskus, Sibelius-Akatemia, Kansanmusiikkiopisto, Pop & Jazz Konservatorio, Western Union, Valofirma, Vantaan kaupungin Kulttuuripalvelut sekä Voima-lehti.

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly

Leave a Reply