Venäjän vapain mies

Jussi-palkitun elokuvaohjaajan Ari Matikaisen Russian Libertine – Venäjän vapain mies nähdään elokuvateattereissa Suomessa 11.5. alkaen. Elokuva valottaa Venäjän nykytilaa kirjailija ja toisinajattelija Viktor Jerofejevin kautta.

Russian Libertine – Venäjän vapain mies saa toukokuussa myös kansainvälisen ensi-iltansa, kun se esitetään Planete+ Doc Film Festivalin ohjelmistossa. Ari Matikaisen lisäksi elokuvan päähenkilö Viktor Jerofejev vierailee festivaalilla.

Elokuva esitetään myös Moskovassa kutsuvierasnäytöksessä huhtikuun lopulla. Näytös järjestetään yhdessä Suomen Moskovan suurlähetystön kanssa, ja paikalle odotetaan merkittäviä venäläisiä vaikuttajia.

Russian Libertine – Venäjän vapain mies -elokuvan on Kinocompanylle tuottanut Liisa Juntunen ja sen levittää Atlantic Film Finland. Lisätietoja tulevista lehdistönäytöksistä löytyy Filmikamarin sivuilta.

http://www.venajanvapainmies.fi/

FacebookTwitterGoogle+LinkedInVKWordPressBlogger PostLiveJournalTumblrTelegramWhatsAppSMSEmailGoogle GmailOutlook.comMail.RuPrintFriendly

Leave a Reply